Te koop                                        
De kleine caviaatjes verhuizen bij mij pas als ze 4 weken oud zijn en minimaal 300 gram wegen. Als hij/zij nog niet oud genoeg is, kunt u hem/haar reserveren door mij te mailen. Al mijn cavia's hebben een stamboom, de kleintjes (die fokgeschikt zijn) krijgen die dus ook mee. De cavia's die niet fokgeschikt zijn, krijgen een knuffelbewijs mee.
Cavia's zijn wel groepsdieren, als je ze alleen houdt gaan ze vereenzamen en zielig in een hoekje zitten kniezen. Ik zou dus graag zien dat de zeugjes bij een vriendinnetje komen te zitten en de beertjes bij een vriendje. Heeft u nog geen andere cavia(s)? Dan kunt u wellicht 2 broertjes of 2 zusjes of een andere combi kopen. De cavia's met dezelfde voorletter zijn broertjes/zusjes van elkaar.

Op de pagina 'geboren' kunt u meer lezen over de kleintjes.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Lilac-saffraan-wit peruvian zeug Millz (met pensioen)     Gereserveerd voor familie Kwik
Millz-18.jpgMillz-19.jpg
Dit is Millz, een mooie dame van 2 jaar en 5 maanden oud, haar kleur is lilac-saffraan-wit en haar ras peruvian.
Ze heeft bij mij 2 gezonde nestjes gehad en is 30 mei 2018 bevallen van haar 3e nestje. Dit is echter compleet fout gegaan. Ik vond helaas alle jongen dood en tot mijn grote schrik had Millz haar baarmoeder ook het levenslicht laten zien. Met spoed naar de dierenarts en hier is met succes onder narcose haar baarmoeder teruggeplaatst. Wonder boven wonder heeft Millz dit overleeft en is ze weer helemaal de oude! Genoeg reden om Millz niet meer zwanger te laten worden en lekker vervroegd met pensioen te laten gaan! Ze zit hier prima, maar mocht iemand een super goed knuffelhuisje kunnen bieden aan haar waar ze beslist geen nestje meer krijgt en samen komt te zitten met een ander cavia vriendinnetje, dan heb ik er ook vrede mee als ze daar haar geluk vindt. 

Millz is een heel lieve cavia, ze is erg nieuwsgierig en staat graag rechtop tegen het plexi/hok als ik aan kom met lekkere groenten. Ze is geen dominant type. Je kan fijn met haar knuffelen op schoot, ze is dan ook zeker geschikt voor kinderen.

Ik hoop het juiste adresje voor haar te vinden, waar ze de rest van haar leventje mag slijten.
Kun jij dit super huisje bieden aan haar? Dan hoor ik graag van je.


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Nest 16-06-2018

Zwart dalmatiner gladhaar zeugje Pippi     Gereserveerd voor Janneke
Pippi.jpgPippi-1.jpg

Zwart gladhaar zeugje Pamper    Gereserveerd voor Janneke
Pamper.jpgPamper-1.jpg


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Lilac-saffraan-wit peruvian zeug Baileys (met pensioen)     Gereserveerd voor Machteld
Geboortedatum: 09-02-2015
Baileys-11.jpgBaileys-12.jpg
Dit is Baileys, een lilac-saffraan-wit peruvian zeug van 3 jaar en 5 maanden oud. Ze heeft haar laatste nestje grootgebracht en mag nu lekker gaan genieten van haar pensioen. Ik zoek voor haar een goed knuffelhuisje waar ze geen nestje meer krijgt en fijn mag gaan genieten van haar pensioen. Ik zoek een huisje waar ze wel samen komt te zitten met een caviavriendin.

Baileys is een rustige, lieve meid waar je lekker op schoot mee kunt knuffelen. Ze is ook een beetje beroemd, want ze heeft geposeerd voor een reclame van warenhuis Hudson's Bay! Zie onderstaande foto :)

Ik hoop het juiste adresje voor haar te vinden, waar ze de rest van haar leventje mag slijten.
Kun jij dit knuffelhuisje bieden aan haar? Dan hoor ik graag van je.
HudsonsBayBaileys-3.jpg


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~