Te koop                                        
De kleine caviaatjes verhuizen bij mij pas als ze 4 weken oud zijn en minimaal 300 gram wegen. Als hij/zij nog niet oud genoeg is, kunt u hem/haar reserveren door mij te mailen. Al mijn cavia's hebben een stamboom, de kleintjes (die fokgeschikt zijn) krijgen die dus ook mee. De cavia's die niet fokgeschikt zijn, krijgen een knuffelbewijs mee.
Cavia's zijn wel groepsdieren, als je ze alleen houdt gaan ze vereenzamen en zielig in een hoekje zitten kniezen. Ik zou dus graag zien dat de zeugjes bij een vriendinnetje komen te zitten en de beertjes bij een vriendje. Heeft u nog geen andere cavia(s)? Dan kunt u wellicht 2 broertjes of 2 zusjes of een andere combi kopen. De cavia's met dezelfde voorletter zijn broertjes/zusjes van elkaar.

Op de pagina 'geboren' kunt u meer lezen over de kleintjes.

Waarom je beter geen cavia's in de dierenwinkel kunt kopen? Bekijk het volgende fragment maar eens: https://kassa.bnnvara.nl/media/580950

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Lilac-goud-wit peruvian zeug Manzana     Gereserveerd voor Debby
02-07-2015 geboren

Manzana-18.jpgManzana-19.jpg
Dit is Manzana, een mooie dame van bijna 4 jaar oud. Ze heeft bij mij 4 nestjes gehad, nu mag ze gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Ik zoek voor haar een heel goed knuffelhuisje, waar ze zeker geen nestje meer krijgt en waar ze samen komt te zitten met minimaal 1 vriendin.

Manzana is een hele lieve, rustige cavia. Op schoot kun je heerlijk met haar knuffelen, ze is dan zeker ook geschikt voor kinderen deze knuffelkont!
Manzana heeft wel een bumblefoot, dit is een soort chronische ontsteking in haar voetzool. Dit heeft ze aan 1 voetje. Ik smeer er dagelijks Bumblefootzalf van de Knoevelshop op en zorg verder voor een droog en schoon hok. Verder vergt dit geen extra verzorging. 

Ik hoop het juiste adresje voor haar te vinden, waar ze de rest van haar leventje mag slijten met een lief vriendinnetje aan haar zijde. Kun jij haar dit bieden? Neem dan contact met mij op. 


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~