Te koop                                        
De kleine caviaatjes verhuizen bij mij pas als ze 4 weken oud zijn en minimaal 300 gram wegen. Als hij/zij nog niet oud genoeg is, kunt u hem/haar reserveren door mij te mailen. Al mijn cavia's hebben een stamboom, de kleintjes (die fokgeschikt zijn) krijgen die dus ook mee. De cavia's die niet fokgeschikt zijn, krijgen een knuffelbewijs mee.
Cavia's zijn wel groepsdieren, als je ze alleen houdt gaan ze vereenzamen en zielig in een hoekje zitten kniezen. Ik zou dus graag zien dat de zeugjes bij een vriendinnetje komen te zitten en de beertjes bij een vriendje. Heeft u nog geen andere cavia(s)? Dan kunt u wellicht 2 broertjes of 2 zusjes of een andere combi kopen. De cavia's met dezelfde voorletter zijn broertjes/zusjes van elkaar.

Op de pagina 'geboren' kunt u meer lezen over de kleintjes.

Waarom je beter geen cavia's in de dierenwinkel kunt kopen? Bekijk het volgende fragment maar eens: https://kassa.bnnvara.nl/media/580950

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


Nest 11-12-2018

Lilac-saffraan-wit peruvian beertje Veggie     Gereserveerd voor Boukje
1Veggie.jpg1Veggie-1.jpg

Lilac-wit peruvian beertje Vinnie     Gereserveerd voor Boukje
1 VO
3Vinnie.jpg3Vinnie-1.jpg


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Nest 01-01-2019

QF lilac-saffraan-wit peruvian zeugje Wicca     Gereserveerd voor Nathalie
Wicca.jpgWicca-1.jpg

Lilac-saffraan-wit peruvian beertje Whoppy     Vrij! €20,-
1 ek
3Whoppy.jpg3Whoppy-1.jpg


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Lilac-goud-wit peruvian beer Gijs     Vrij! €20,-
1 et
Gijs.jpgGijs-1.jpg
Gijs is 07-12-2017 in mijn stal geboren en had een goed huisje gekregen bij een andere beer die hij gezelschap mocht houden. Nu is zijn vriend helaas overleden en wilden zijn eigenaren er geen nieuwe cavia meer bij. Maar een cavia alleen houden is zielig dus hebben ze ervoor gekozen hem terug te brengen naar mij zodat hij weer gezellig een maatje zou krijgen totdat hij weer een goed huisje gevonden heeft. Hij zit hier nu samen met Whoppy (zie hierboven) en het klikt leuk samen. Het liefst zie ik ze dan ook samen verhuizen.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~